Marknad

LH Alarm har funnits i mer än 35 år…
…och är en stor leverantör av säkerhet i Stockholmsregionen som är anlitad av tusentals kunder. Sedan 2008 även i Sverges större städer via partners.
 
LH Alarm marknadsför sig i huvudsak mot företag, stat och kommun men har även ett stort antal privata kunder.
Inom säkerhetsmarknaden finns starka konkurrenter, allt från små lokala larmföretag till rikstäckande stora företag som erbjuder sverige5_partnermervärden i egenskap av sin storlek. 

LH Alarm är en totalleverantör av säkerhet, eller av teknisk bevakning som det även kallas, och företagets konkurrenskraft består i huvudsak av den personliga kontakten, driftsäkra anläggningar och ett stort kunnande i kombination av att alltid vara tillgängliga för kunden.

LH Alarm en stark aktör i utvecklingen mot mer integrerade produkter och tjänster med starka inslag av Internet och andra IT-lösningar. Vi har en väl utvecklad organisation och genom våra tekniker har vi kunskap om ett stort antal olika modeller av centralapparater och olika säkerhetsanläggningar.

Vi har även specialister och säljare med spjutspetskompetens på olika delar inom säkerhetsområdet som gör att vi kan hjälpa våra kunder att på ett effektivt sätt öka tryggheten.